Multiservices Mokum

Verstoppingen & lekkages

Verstoppingen & lekkages

Iedere woning is voorzien van een heel groot en complex stelsel van leidingen. Deze leidingen houden allemaal verband met uw sanitaire voorzieningen.

Wanneer er ergens in deze leidingen een verstopping ontstaat, zal u dat dus in huis merken. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat tijdens het douchen het water ineens niet meer wegstroomt.
Ook kunt uw na een toiletbezoek worden overvallen door hoogstaand water in het toilet na het doortrekken. In dit geval is het vaak niet meer mogelijk om de sanitaire voorzieningen te gebruiken.

Een verstopping van een gootsteen of douche is ontzettend vervelend. Zolang de leidingen verstopt zitten kunt u er geen gebruik van maken, omdat de kans op een overstroming en lekkage erg groot is. Het water dat blijft liggen zorgt voor vieze luchtjes. Zeker wanneer er in de afvoer van de gootsteen ook etensresten vast zitten!

Natuurlijk wilt u ook zo snel mogelijk weer kunnen douchen in uw eigen badkamer. Helaas is een chemische gootsteenontstopper niet altijd de juiste oplossing.

Neem contact op

Is de waterafvoer in uw badkamer of keuken verstopt? Neem dan direct contact met onze loodgieter van multiservices mokum op.

U kunt hiervoor ons contactformulier invullen en eventueel foto’s van de huidige situatie bijvoegen. Maar u kunt ook natuurlijk contact met ons opnemen via 06-42314635.